tirsdag den 8. juni 2010

Award


Jeg har fået en award af Lebenværk og 1000 1000 tak for det. Min takketale skal indeholde 7 ting om mig selv.

Om mig:

1) Jeg er helt tosset med slik, og alle usunde sager. Øverst på min liste står sød lakrids og rigtig mørkt chokolade. Tror til tider jeg er afhængig af mørkt chokolade, da jeg til tider bliver helt rastløs hvis der går for længe, uden jeg får noget.

2) Tror desværre, at alt det man indtager uden andre ser det, ikke går hen og gør en tykkere.... Skal lige oplyses om, at det nok ikke holder helt.

3) Er rigtig stædigt, og når jeg først får en ide, bliver jeg ved til det lykkes. Har bl.a. lige taget mig sammen til, at lærer at hækle, selv om op til flere mente jeg var håbløs til det, og aldrig ville får det lært.

4) Er afhængig af modeblade... Elsker simplethen at åbne postkassen, og bladene så vælter ud. Endnu bedre er det, at man ofte kan få super billige tilbud, med de lækkerste gaver til....

5) Tror jeg lider lidt af højdeskræk, benene ryster i hvert fald vildt under mig, når jeg kommer for højt op. Til trods for jeg har hoppet falskærm, Bungy Jump ca. 10 gang og rapellet flere gange.

6)Elsker at dykke, men kan ikke fordrage det kolde vand her i Danmark.

7)Ville aller helst have min lille Buller Bamse i sofaen hver aften, men kan godt se det ville knibe med pladsen!!!

Awarden skal jeg sende videre, til 5 læsere som inspirere mig. Tror egentligt den har været hele vejen rundt hos alle blogger, så vælger at lade være. Men hvis der er nogle som ikke har haft den, er I velkommen til at snuppe den;0)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar