fredag den 21. maj 2010

Blog-leg

Majken fra Lebenværket har sendt mig en Blog-leg. Tænkte lige da jeg fik blog-legen, at det nok var lidt som de kædebreve man modtog et utal af i folkeskolen, og som jeg må indrømme ikke lige var mig. Men hold op hvor er det her sjovt, jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang, måske de kædebreve fra skolen bare skulle ha været på bloggen i stedet for...

Morgens nedtur
Uret ringede allerede kl. 6.00;0(, og nej, det var ikke en fejl.... Desværre var der lige en dag mere inden der var forlænget weekend. Var nød til at stå op, selv om jeg hellere ville sove videre sammen med min kæreste.

Udenfor mit vindue
Kommer der nye blade hver dag på min sølle bøgehæk, som vi har skiftet 2 gange nu. Er altså sidste chance nu, inden det bliver et stakit i stedet for... Men klapper i hænderne hver gang jeg ser et nyt blad, for håber virkelig den kommer sig i år.

I mit fjernsyn kører
En udsendelse om hajer og andre eksotiske fisk, som min dejlige kæreste er helt væk i... Håber nu ikke han får nogle idéer om udbygning, af vores saltvandsakvarie;0|

Jeg vil til at høre

Hvem der bliver vinderen af AllStar, bare fordi der ikke er andet i fjernsynet, som er værd at se.

Mit tøj er
mine nyindkøbte PULZ jeans, med den perfekte overgangslængde, lang undertrøje fra samsøe og en t-shirt fra samsøe, samt mine uundværlige sorte nike strømper. Skal jo nødig blive syg nu hvor det gode vejr er kommet.

Idag skal jeg nå
at købe bryllupsgave, læse i en ny bog af Herbjørg Wassmo, bage boller til hummerhaler, tage billeder i haven hos mine forældre, og sikkert lige blunde på min solvogn.

Men jeg vil hellere
Smovse i "Chunky monkey" fra Ben & Jerry´s, som jeg er på afvænning fra...

I vindueskarmen
Står en af mine elskede orkideer, som bare er fyldt med blomster, vase fra Anne Black, sorte lights lysestager og 2 blonde stager fra Louise Langgard.

Weekenden skal gå med
Fødselsdag og bådudspring på havnen i Hirtshals, men mon ikke der også bliver tid til lidt læsning i haven.

Morgenens optur
Solen skinnede og dagen startede kl. 6.00 med en dejlig løbetur.

Dette billede har I aldrig set


(På billede er mine elskede Bingokugler, som jeg er totalt afhængig af. Er en lakridskugle, overtrukket med mørkt chokolade.... Desværre kan man kun købe dem på Island eller Færøerne;0()

Jeg videresender stafetten til Michaela og til dhoybye, som jeg håber vil deltage i legen....

4 kommentarer:

 1. Du har faktisk flere faste læsere, bare så du ved det :D

  SvarSlet
 2. Hej Ditte

  Jamen jeg har nok ikke helt fattet det endnu, for jeg kan bare ikke komme ind på din blog... Du må meget gerne hjælpe mig, må sige jeg har nemlig ikke helt styr på det her endnu... Vil det være i orden med dig, at jeg sender blog-legen videre til dig også....

  SvarSlet
 3. Hej Ditte
  Har lige kigget din blog.... ja har endelig fundet ud af hvordan det lige fungere... Men hold da helt op hvor er I nogle kreative pige... Skal hvis lige melde mig som fast læser, så jeg kan få lidt inspiration....
  God pinse

  SvarSlet
 4. Hej Lisa. Tak for staffetten:) Den er hermed sendt videre. God pinse.

  SvarSlet